Palan Ski & Convention Resort Hotel

ginsterweg, Udler Cochem, Cochem-Zell, Rhineland-Palatinate DE


Bembeyaz karlar eşliğinde kayak tutkunlarını mutlu edecek bir kış tatilinin kapılarını aralayan Palan Otel, Erzurum’da yer alan Palandöken Kayak Merkezi’ne yakın konumu ile öne çıkıyor.

7.500 m² arazi üzerine kurulu tesisin, 158 odası bulunuyor. Palan Otel, Palandöken kayak merkezinde 7.500 m2 alan üzerine kurulmuş olup toplam 158 oda, 316 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Erzurum havalimanına 15 km., Erzurum şehir merkezine 3 km. mesafede bulunmaktadır.

 

Kayak Detayları

Palan Otel teleferik ve gondollara oldukça yakındır. Kolay, orta, zor ve doğal pistlere teleferik ve gondollarla ulaşan konuklarlar 2 bin 900 metreden aşağı istedikleri gibi kayabilirler. Pistler önceden hazırlanmış olup çığ riski en asgari seviyeye indirilmiştir. Palandöken Dağı`nın her yerinden telefon ve Gprs cihazları çekmektedir. Doğal pistlerin dışında 10 adet kayak pisti bulunan dağın en uzun pist mesafesi 8 bin 100 metredir.

Palan Otel kış sporlarına yeni başlayanlar, çocuklar ve yaşlıları da unutmadı. Onlar içinde otel binasına 50 metre uzaklıkta pist alanı yapan Palan Otel Snow-tube ve Baby-lift adını verdiği iki pistte hizmet sunuyor. Bu alanda bulunan Palan Cafe`de de dinlenebilir sıcak-soğuk tüm içeceklerden tadabilirsiniz. Palan Otel, Uluslar arası Buz Pateni Salonu ve Kiremitlik Atlama Kuleleri`ne de 5 Km uzaklıktadır. Bu merkezlere de kolaylıkla erişim ve tur imkânları mevcuttur. Erzurum`da Kış Sporları`nın; Alp Disiplini, Biathlon, Buz Hokeyi, Curling, Kayakla Atlama, Kayaklı Koşu, Kuzey Kombine, Artistik Paten ve Short Track gibi dallarını tüm donanımıyla yapabilirsiniz. 

Palandöken'de yer alan tesis; Erzurum şehir merkezine 6 km ve Erzurum Havaalanı'na 15 km mesafede konumlanıyor. 

Ücretsiz Hizmetler : Ana Restaurantta ; açık büfe kahvaltı,öğle ve akşam yemeklerinde alınan 1 adet içecek , 3 gece ve üzeri konaklamalarda havalimanı transferi,odalarda çay-setup ve kişi başı 0,5 lt su,Otel-Gondol veya telesiyej arası çift yön shuttle,türk hamamı,sauna,kapalı yüzme havuzu,fitness center,odalarda ve genel alanlarda wifi,para kasası

Ücretli Hizmetler : Alacarte Restoran Menüsünden alınacak yeme-içme servisleri,Skipass / kayak ekipman kiralama,Palan Kafe deki tüm yeme-içme servisleri,Spa merkezinde alınacak masaj,kese ve köpük hizmetleri,Havalimanı transferleri,Şehir merkezine otel araçları ile transfer,Kayak dersleri

Olanaklar

  • Televizyon
  • Pets Allowed
  • Parking
  • Non Smoking